mooi verwenweekend

Wat een fijn weekend hebben we achter de rug! Na een lange rit, kwamen we aan op Landgoed Old Heino, in de buurt van Zwolle. We werden opgewacht door een heuse lakei, die ons vriendelijk de 'feesttent' inleidde. Daar stonden alle lieve vrijwilligers klaar om ons welkom te heten. We kregen onze 'eigen'  vrijwilligster, die het hele weekend zich om ons zou bekommeren. Nou, dat heeft ze ook gedaan hoor! Ze zou zelfs oppassen in de bungalow, als wij 's avonds in de feesttent wilden blijven hangen. Nu hebben we dat niet gedaan, maar áls we in de tent waren, hield ze constant onze kids bezig, zodat wij eens fijn konden kletsen met andere ouders. Eline heet ze en ze was bijna de enige waar Lotte niet verlegen tegen deed! En dat zegt een hoop...
We zijn het hele weekend echt verwend: de bungalow was al erg groot en er stond ook nog eens overal eten: de hele koelkast lag vol, er lag snoep en koek voor de kids én nog een volle zak met muntjes om fris en drank te halen in de 'feesttent'. Volle fruitmand en elke ochtend een zak met brood en broodjes aan de deurklink.
Dan waren er elke dag een aantal activiteiten georganiseerd voor de kinderen én voor ouders. Hier wat voorbeelden: ochtendgym, huifkartocht, spelletjesmiddag, vossenjacht, paardrijden, roofvogelshow, clown, live muziek, saunabezoek, etc. Het hele weekend stond er een springkussen voor de kids en liep er een fotograaf rond die speciale foto's maakte van je gezin.
Alles was tot in de puntjes verzorgd: van een compleet ingerichte bungalow (inclusief voedsel en gedekte tafel) tot een gevarieerd dagprogramma voor jong en oud. En daarbij kreeg je nog eens hulp en ondersteuning door een vrijwilliger (-ster), die de zorg eens van je overnam als dat nodig was.
Kortom: een fantastisch en heel bijzonder weekend!!! (foto's volgem nog)

ps: tante Ina en ome Ad Heyblom: bedankt!!!!

1 opmerking:

jeannet zei

Super dat jullie het zo naar de zin hebben gehad. Het is jullie zeer gegund!!

Groetjes Jeannet