Pseudomonas-vrij???

Vandaag kwam eindelijk het telefoontje: de arts belde om te zeggen dat de kweek van 24 augustus (!) helemaal schoon was!!! Joehoe!!! Dat was eigenlijk maar een tussentijdse kweek om te kijken of de antibiotica al wat ging doen. We waren pas halverwege de Tobi-kuur en net 2 weken met de Cipro bezig.
Wat een opluchting zeg. Nu is het natuurlijk nog afwachten wat de kweek van vorige week ons voor nieuws brengt. Dat weten ze volgende week pas. Morgen komt de huisarts nog een kweekje afnemen... Nu maar hopen dat die ook goed zijn. De arts vertelde ons dat we deze week maar eens flink blij mogen zijn, en dat zijn we ook hoor! Aangezien ik er me eigenlijk al weer bij neer had gelegd dat die rot-Pseudomonas er inzit, is dit een welkome verrassing.
Ik volg een aantal blogs over mensen met CF die net getransplanteerd zijn. Dat is pas heftig . Ik heb zo'n bewondering voor al die mensen! Wel toeval dat er nu 4 (geloof ik) CF-ers net nieuwe longen hebben of op dit moment krijgen. Ik duim voor hen allemaal!!

1 opmerking:

Lydia zei

Wat een geweldig nieuws!!!
Liefs Lydia